zemërohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZEMËROHEM vetv.

  • 1. Më hipën inati, nxehem, inatosem, më ngrihen nervat. Zemërohet shpejt (për hiçgjë). Kur zemërohet ai nuk di se ç'bën.
  • 2. Më prishet qejfi nga dikush dhe i prish marrëdhëniet e mira që kisha me të e nuk flas me të. Janë zemëruar e s'flasin.