zbokth

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZBOKTH m.

  • Leskra të vogla, të thata e të bardha, që dalin nga lëkura e kokës dhe bien kur krihemi ose kur shkundim flokët. Bar kundër zbokthit. Ka zbokth. I ka rënë zbokthi në jakë.