zallahi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZALLAHI f.

  • Rrëmujë dhe zhurmë e madhe, pështjellim, gurgule. Zallahi e madhe. Gjithë ajo zallahi. U bë zallahi.