zabari

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

ZABARI f. bot.

  • Bimë barishtore shumëvjeçare, me kërcell të drunjëzuar, që rritet nëpër vende të thata dhe që përdoret në mjekësinë popullore për të shëruar sifilizin.