xunkthore

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XUNKTHORE f.

  • 1. vet. bot. Familje bimësh ku hyjnë xunkthi dhe disa bimë të tjera të ngjashme me të.
  • 2. Vend ku rritet xunkthi, vend me xunkth.