xhamadan

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XHAMADAN m.

  • Veshje e sipërme prej shajaku për burra dhe gra, si jelek me gajtanë, zakonisht pa mëngë dhe e hapur përpara. Xhamadan i qëndisur. Xhamadani i çupërisë. Xhamadan pa mëngë barkës, llapore. Xhamadan me dy kapakë.