xehetari

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

XEHETARI f.

  • Hapja e minierave dhe nxjerrja e xeherorëve; mjeshtëria dhe puna e xehetarit. Xehetari e përparuar. Qendra xehetarie.