vardua

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VARDUA m. zool.

  • Lloj harabeli këngëtar, i ngjashëm me borësin, që i ka pendët në ngjyrë të gjelbër të mbyllur dhe që rron nëpër pyje e nëpër kopshte.