vakje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VAKJE f.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve VAK VAKET. Vakja e ujit.
  • 2. Gjendje kur dikë e lënë fuqitë dhe e ndjen veten tepër të dobët, kur sa mezi qëndron në këmbë. Më erdhi një si vakje në trup.