tutulatem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TUTULATEM vetv. bised.

  • Gjej qetësi në një farë mënyre, qetësohem, rehatohem (kur dikush ka një dhembje a një shqetësim). U tutëlua i sëmuri dhembjet dhe e zuri gjumi.