tutem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TUTEM vetv.

  • Trembem, më hyn frika; druhem, kam frikë. Tutet prej tij. Tutet nga hija e vet. Fol dhe mos u tut! Partizanët nuk iu tutën armikut. Nuk u tutet vështirësive. Tutem se mos turpërohemi.