truparmatë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRUPARMATË f. usht.

  • 1. Njësi e madhe ushtarake që përbëhet nga dy-tre divizione dhe nga trupa speciale; korparmatë.
  • 2. hist. shih KORPARMAT/Ë, ~A.