tredhur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TREDHUR mb.

  • Që i janë hequr, i janë rrëgjuar a i janë mpirë organet mashkullore, që është bërë i paaftë të riprodhojë, që është bërë shterp (për meshkujt e kafshëve dhe për burrat). Cjap (dem) i tredhur. Kafshët e tredhura.