trashëkofshë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRASHËKOFSHË f.

  • Pjesa e sipërme e kofshës së një shpendi të therur, që është më e trashë dhe lidhet pas trupit; e trasha e kofshës. I dha trashëkofshën.