topsheqer

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TOPSHEQER mb.

  • 1. Që e ka fytyrën të mbushur si top dhe të bardhë si sheqeri (zakonisht për fëmijët dhe për gratë e reja). Fëmijë topsheqer. Nuse topsheqere.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. E mori topsheqerin në krah.