topjak

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TOPJAK m. hist.

  • Taksë që paguhej për kullotjen e bagëtive në kohën e pushtimit osman dhe regjimeve të kaluara. U kërkonin (u merrnin) topjakun.