tokëllinë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TOKËLLINË f.

  • Vend a truall pa bimësi, tokë fare e zhveshur, e ngjeshur dhe e thatë, trokë. E hëngrën tërë barin bagëtitë dhe e bënë livadhin tokëllinë.