titanik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TITANIK mb.

  • Shumë i madh dhe i fuqishëm; që karakterizon titanët, vigan; i jashtëzakonshëm, heroik. Luftë titanike. Punë titanike. Forcë titanike.