tatuazh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TATUAZH m.

  • Vizatim shkronjash, shenjash, lulesh a figurash, që bëhet në lëkurë duke e prerë ose duke e shpuar këtë dhe duke e ngjyrosur vendin me ndonjë lëndë; shenja, lulja, figura etj. e vizatuar në këtë mënyrë. Me tatuazh në krah (në gjoks, në shpinë). Regjistrimi i kafshës me tatuazh. Ka bërë tatuazhe. I vë kalit numrin me tatuazh.