tarator

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TARATOR m. gjell.

  • Kos i rrahur e i përzier me hudhra, me vaj, me kripë dhe me kastraveca të grirë, që hahet zakonisht në verë para gjellëve të tjera.