tanëza

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TANËZA f. vet.

  • Humbja e vetëdijes dhe e ndjenjave për një kohë të gjatë para vdekjes, të fikëtit e madh. Është në tanëzat. I erdhën tanëzat.