suferinë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SUFERINË f.

  • Erë e vrullshme dhe e ftohtë, shpesh edhe me borë a me shi të hollë. Në mes të borës e të suferinës. Vërshëllen suferina. Binte borë e frynte suferina. Sulet (vrapon) si suferinë.