Jump to content

shqetësim

Nga Wiktionary

SHQETËSIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve SHQETËSOJ, SHQETËSOHEM. Shqetësim i madh (i thellë, i fortë). Shqetësim i kotë (i pavend). Shqetësime nervore. Shqetësimi i prindërve. Shqetësimi për fëmijët. Shkakton (sjell) shqetësime. Pres me shqetësim të madh. E ka kapur (e ka pushtuar) një shqetësim i ri.