shpërngulur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SHPËRNGULUR mb.

  • 1. Që është larguar nga vendi ku banonte dhe është vendosur në një vend tjetër. Familjet e shpërngulura. Popullsia e shpërngulur.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Vargu i të shpërngulurve.