saje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

SAJE parafj.

  • Me anë të ..., me ndihmën e..., për hir të ..., falë ..., si pasojë e ... Në saje të luftës (të përpjekjeve). Në saje të punës. Në saje të udhëheqjes së Partisë. Në saje të guximit dhe të vendosmërisë së popullit.