rrepicë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RREPICË f. bot.

  • Bimë barishtore, që mbin zakonisht vetë nëpër arat e mbjella me të lashta, që bën lule të verdha e bishtaja të holla me fara të zeza dhe që ka gjethe të gjera, të cilat përdoren për ushqim si lakra.