rrebull

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RREBULL m.

  • 1. mjek. Dregëza me qelb që u dalin foshnjave në kokë dhe në faqe. Rrebulli i fëmijëve. Sëmundja e rrebullit. I ra (i doli) rrebulli.
  • 2. fig. Inat, huq, rrebe. Njeri me rrebull. I erdhi rrebulli.