rrasbuq

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRASBUQ ndajf.

  • Luaj rrasbuq: Luaj një lojë fëmijësh, për të cilën vihet një gur i rrumbullakët buqi në buzë të një grope dhe e gjuajmë me rrasa.