rrangulla

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRANGULLA f. vet.

  • Sende, orendi e plaçka të tjera të një shtëpie, zakonisht të përdorura a të vjetruara e pa ndonjë vlerë të madhe; rraqe. Rrangullat e shtëpisë. Mori rrangullat dhe iku.