rralluar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRALLUAR mb.

  • Që është bërë më i rrallë; që është pakësuar në numër. Me flokë të rralluar. Popullsi e rralluar. Pyje të rralluara. Gaz i rralluar gaz që i është pakësuar sasia në po atë hapësirë dhe që i ka grimcat më larg njëra-tjetrës se më parë.