rrakat

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRAKAT mb. bised.

  • Që i kanë rrjedhur trutë, që nuk di se ç'thotë, matuf.

RRAKAT kal.

  • E tund dhe e bën të tingëllojë (këmborën etj.). Po rrakat dashi këmborën.