rrafshues

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRAFSHUES mb.

  • 1. Që shërben për të rrafshuar tokën. Makinë rrafshuese.
  • 2. fig. Që zhduk dallimet dhe veçoritë e anëve të ndryshme, që i bën a i quan të gjitha njësoj, që i fut të gjitha në një thes. Prirje rrafshuese.