rrëshyell

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RRËSHYELL m. bot.

  • Bimë barishtore helmuese e arave dhe e kullotave, me kërcell të butë, i cili nxjerr një lëng si qumësht, me gjethe të mëdha shumë të çara, të dhëmbëzuara e me gjemba dhe me lule të vogla të verdha. Rrëshyell i ashpër. Lulet e rrëshyellit.