rimeso

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RIMESO f.

  • Fletë shumë e hollë druri, e prerë posaçërisht me makinë, që u ngjitet sipër orendive dhe lëmohet sa të shkëlqejë. Rimeso arre (vidhi, panje). Fletë rimesoje. Mobilie me rimeso. Dru për rimeso. Vesh me rimeso. Ngjit rimeson.