ribërë

Nga Wiktionary
Versioni i datës 14 janar 2015 08:39 nga 77.195.178.101 (diskuto)
(ndrysh) ← Version më i vjetër | shikoni versionin e tanishëm (ndrysh) | Version më i ri → (ndrysh)
Jump to navigation Jump to search

RIBËRË mb.

  • Që është bërë përsëri nga e para; që është ndrequr dhe ndryshuar tërësisht. Vepër e ribërë. Artikull (punim) i ribërë. Punë e ribërë.