restaurim

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RESTAURIM m.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve RESTAUROJ, RESTAUROHET. Restaurim i plotë. Restaurimi i monumenteve (i veprave të artit, i ndërtesave). Restaurimi i kapitalizmit (i rendit borgjez). Koha e restaurimit. Punime restaurimi. Instituti i Mbrojtjes dhe i Restaurimit të Monumenteve. Bëjnë restaurime.