recensoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

RECENSOJ kal.

  • Bëj vlerësimin e një vepre artistike, të një punimi shkencor, të një shfaqjeje etj., duke vënë në dukje anët e mira dhe të metat e saj; shkruaj recensionin për një vepër. Recensoj një libër. Recensoj shfaqjen (dramën, koncertin, filmin). Recensoj një disertacion.