razaki

Nga Wiktionary
Versioni i datës 10 janar 2015 18:56 nga 77.195.178.101 (diskuto)
(ndrysh) ← Version më i vjetër | shikoni versionin e tanishëm (ndrysh) | Version më i ri → (ndrysh)
Jump to navigation Jump to search

RAZAKI f.

  • 1. Rrush kokërrgjatë, i kuq a i zi dhe me cipë të trashë, korith.
  • 2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit. Rrush razaki.