razaki

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RAZAKI f.

  • 1. Rrush kokërrgjatë, i kuq a i zi dhe me cipë të trashë, korith.
  • 2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit. Rrush razaki.