radiopërhapje

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RADIOPËRHAPJE f.

  • Dhënia dhe përhapja me radio e programeve të ndryshme për dëgjuesit; institucioni që përgatit e përhap me radio këto programe. Radiopërhapja shqiptare. Qendra e radiopërhapjes. Drejtoria e radiopërhapjes.