racionalizator

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

RACIONALIZATOR m.

  • Punëtor ose specialist, që i sjell përmirësime prodhimit dhe organizimit të punës me metoda me të përparuara. Racionalizator i dalluar. Lëvizja e racionalizatorëve.