qeveri

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

qeveri qeveria f.sh -(të)

  1. organi më lartë ekzekutiv dhe urdhërdhënës i administratës shtetërore:Qeveria e Republikës së Shqipërisë.
  2. bised. drejtimi e mbarështimi i punëve të shtëpisë.

Etimologjia[redaktoni]

Prononcimi[redaktoni]

Sinonime[redaktoni]

Fjalë rrjedhëse[redaktoni]

Fjalë të ngjashme[redaktoni]

Referencat[redaktoni]