papare

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

PAPARE f.

  • Përshesh me bukë të grunjtë e me erëza, që përvëlohet me ujë të nxehtë e me gjalpë a me vaj dhe hahet zakonisht në mëngjes. Papare me gjalpë (me vaj, me djathë). U bëri një papare.