palëvizshmëri

Nga Wiktionary

PALËVIZSHMËRI f. libr.

  • Të qenët i palëvizshëm; mungesë e lëvizjes dhe e ndryshimit; gjendje e palëvizshme e dikujt a e diçkaje. Palëvizshmëri e plotë (relative). Ruan palëvizshmërinë.