padrejtësisht

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

PADREJTËSISHT ndajf.

  • Në mënyrë të padrejtë, me padrejtësi; jo siç është e vërteta dhe e drejta, duke i mbajtur anën dikujt. U hoq (u dënua) padrejtësisht. Veproi padrejtësisht. Ia morën padrejtësisht. E ndau padrejtësisht.