përfillje

Nga Wiktionary
Versioni i datës 26 mars 2015 09:36 nga 79.94.201.117 (diskuto)
(ndrysh) ← Version më i vjetër | shikoni versionin e tanishëm (ndrysh) | Version më i ri → (ndrysh)
Jump to navigation Jump to search

PËRFILLJE f.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve PËRFILL, PËRFILLEM.
  • 2. Nderim dhe vlerësim që tregohet ndaj dikujt a diçkaje, konsideratë. E dëgjonin me përfillje. I shprehu përfilljen e tij të thellë.