oklim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

OKLIM m. bot.

  • Dru pylli me fletë si të dardhës e me push, me degë të holla, që kanë palcë të trashë në mes dhe që përdoren për të bërë cigarishte.