nun

From Wiktionary
Revision as of 09:19, 26 April 2017 by OctraBot (talk | contribs) (Bot: Cleaning up old interwiki links)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

NUN m. etnogr. vjet.

  • 1. Ai që mbante foshnjën gjatë pagëzimit dhe që i vinte emrin.
  • 2. Ai që i merrte flokët fëmijës së porsalindur, kumbarë.
  • 3. Ai që ndërronte kurorat e dhëndrit e të nuses.