noksan

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

NOKSAN m. bised.

  • 1. E metë, cen; gjymtim. Është me noksan. Kishte një noksan.
  • 2. Njeri i prapë dhe me huqe, njeri ters. Noksan i madh. Noksan i mërzitshëm.


NOKSAN mb. bised.

  • 1. Që ka ndonjë cen, të metë a gjymtim; i mangët. Kalë noksan. E la noksan.
  • 2. I prapë, me huqe; ters. Njeri (fëmijë) noksan.