malcim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

MALCIM m.

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve MALCOJ, MALCOHET. Malcimi i plagës. Malcimi i veshit.
  • 2. Plagë që ka filluar të mbledhë, plagë së cilës i ka hyrë pezmi; vend i qelbëzuar në trup. Malcime kronike.